CCIAT încheie cu succes anul 2017! A înregistrat o serie de realizări

Bilanț reușit la sfârșit de an pentru Camera de Comerț din Timiș!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș încheie anul cu succes. Târgurile, expoziţiile sau misiunile economice de succes sunt doar câteva dintre proiectele realizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în 2016.

„2017 a fost un an cu o activitate de excepție, un an cu multe evenimente în premieră în sistemul cameral, un an care a adus 8 seminarii, 14 expoziții, 15 misiuni economice, o activitate bogată la arhiva electronică pentru garanții imobiliare – peste 50 de mii de inscrieri. Performant a fost și numărul de certificate de origine, de asemenea am avut o activitate foarte bogată la arbitrajul comercial, iar Centrul Regional de Afaceri a fost gazda multor evenimente pe care le-am organizat în colaborare cu alte firme sau au fost organizate doar de alte instituții. Un an bogat, cu care putem sa ne mândrim și care, mai ales spre final, a avut doua gale sub semnul premierelor. Topul Firmelor a fost un eveniment de mare anvergură, la care au participat peste 850 de persoane”, a spus Florica Chirită, directorul Camerei de Comert, Industrie și Agricultura Timiș.

Programul de acțiuni al CCIAT va continua în 2017 cu misiuni economice, cursuri de perfecționare profesională, târguri international și altele.

„Pentru 2018 se concretizeaza toate programele pe care le-am gândit și lucrat împreună cu ambasadorii din cele 13 țări care au vizitat Camera de Comerț. Așa cum am spus după fiecare vizită, am respectat o agendă de lucru, un program foarte bogat, cu întâlniri și parteneriate de afaceri, cu vizitare de expoziții, cu organizarea zilei țării respective la Centrul de Afaceri. Putem spune că anul 2018 o să ne aducă seminarii, misiuni economice, 28 la număr, târguri și expoziții, 15 la număr. Avem așteptări de la toate departamentele noastre, intrăm în implementarea a doua proiecte, vom avea pe parcursul anului mai multe activități”, a mai spus Florica Chiriță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here