CCIAT invită agricultorii timișeni la Târgul Internațional de Agicultură de la Novi Sad

Agricultorii timișeni sunt invitați la unul dintre cele mai mari târguri internaționale de Agricultură din Europa, ce se desfășoară în luna mai la Novi Sad.

Camera de Comerț organizează în data de 15 mai 2017 o misiune economică în orașul sârbesc, de vizitare a celei de-a 84-a ediții a Târgului Internațional de Agricultură, cel mai important târg de profil din Serbia și unul dintre cele mai mari din Europa.

Vizitatorii vor putea intra în contact direct cu cei peste 1.500 de expozanți din Serbia și din alte 60 țări ale lumii, care își prezintă oferta de produse, echipamente și servicii pe spații de expunere generoase, interior – 9.000 mp și exterior – 40.000 mp.

Expozanții – producători și distribuitori, sunt grupați pe următoarele domenii și sectoare: mașini și utilaje pentru agricultură și industrie alimentară; produse agro-alimentare; ambalaje și mașini de ambalat; componente și piese de schimb pentru utilaje și mașini agricole; produse chimice pentru agricultură; sisteme de energie regenerabilă; procesare și echipamente cu efect de seră; știință aplicată și cercetare; servicii financiare, alte servicii conexe.

Termenul limită până la care se pot înscrie cei interesați este data de 10 mai 2017.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here