Emoții pentru elevii de clasa a II-a! Susțin primele lor examene!

Emoții mari pentru elevii de clasa a II-a! Ei susțin în această perioadă evaluarea națională.

Aceste testări naționale au drept scop evaluarea elevilor din ciclul primar și gimnazial pentru a vedea stadiul cunoștințelor dobândite în anii de studiu.

Micuții au susținut ieri și astăzi proba la Limba Română, scris și citit, sau la limba maternă. Emoțiile continuă și mâine, când elevii susțin proba scrisă la matematică, iar în data de 13 aprilie vor fi testați copiii care aparțin minorităților naționale vor susține proba la limba română, scris și citit.

În județul Timiș s-au înscris 5.582 de elevi la prima probă, dar au fost prezenți doar 5.184 de copii. La testarea de astăzi, la citire, au fost înscriși 5.581 elevi, iar prezenți au fost 5.185.

Astfel de testări vor susține și elevii din clasele a IV-a și a VI-a, însă aceștia vor fi examinați la începutul lunii mai. Elevii de clasa a IV-a vor susține testarea în data de 3 mai la limba română, o zi mai târziu vor fi evaluați la matematică, iar la limba maternă vor fi examninați în data de 5 mai.

Tot în luna mai vor fi testați și elevii de clasa a VI-a. În data de 10 vor susține examenul la limbă și comunicare, iar în data de 11 la matematică și științe ale naturii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here