?stanbul Yap? Fuar?

O nouă misiune economică organizată de CCIAT! De data aceasta în Turcia, la Târgului Internațional de construcții, materiale de construcții și tehnologii – Yapi Turkeybuild Istanbul. Misiunea va avea loc în perioada 23 – 27 mai 2017.

Târgul a fost organizat prima dată în anul 1978, iar anul acesta a ajuns la cea de 40-a ediție, fiind în prezent cea mai mare expoziție din domeniu din Turcia.

Ediția din 2016 a reunit 1.250 expozanți și peste 110.000 vizitatori din 105 țări, pe un teren deschis de 100.000 m2.

Principalele categorii de produse expuse: produse chimice pentru construcții, vopsea, acoperișuri, izolații, unelte manuale, sisteme structurale, ascensoare, software, tâmplărie, uși automate, protecție solară, utilaje de construcții și șantier, constructii metalice, structuri prefabricate, sisteme de construcții, finisaj de podele și pardoseli, instalații baie, echipamente de bucătărie, corpuri de iluminat, automatizare.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să vizitați website-ul: http://www.yapifuari.com.tr.

Organizatorii oferă participanților care se califică pentru Programul „Hosted Buyers” o serie de facilităţi constând în gratuitate la: cazare pentru 2 nopţi în hotel de 4 sau 5*, masa de prânz, acces la Business Lounge, participare la întâlniri „B2B”, catalogul expoziției.

Transportul este suportat de către firma participantă. Prețul misiunii economice este de 238 lei (TVA inclus). Termenul de înscriere este 5 mai 2017.

Relații suplimentare și înregistrarea participării la tel. 0372185285, e-mail: cpop@cciat.ro, dra Claudia POP, referent de specialitate DRE.

Articolul precedentTinerii cu idei inovatoare în domeniul “clean technology”, invitați să intre în competiția Climate KIK
Articolul următorPercheziții la țiganii din  Lugoj! Ce au descoperit polițiștii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.