CCIAT prin Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională lansează cursul Competențe antreprenoriale a cărui absolvire contribuie la obținerea punctajului maxim pentru accesarea programelor Start Up Nation și Femeia Antreprenor 2022.

Cursul este autorizat de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesională din Județul Timiș. Perioada de desfășurare este 5 -16 septembrie, cu program: luni – vineri, între orele 16.00 – 20.00

Locul de desfășurare este Centrul Regional de Afaceri din Timișoara sau pe platforma ZOOM.

Cursul se adresează cu prioritate celor care doresc să aplice pentru Programele Start-Up Nation și Femeia Antreprenor 2022, ai căror beneficiari trebuie să urmeze un curs de Competențe Antreprenoriale pentru a obține punctaj maxim. În baza Grilei de evaluare pentru Programul Start Up Nation 2022, secțiunea Criterii/Criterii aferente cursurilor de pregătire antreprenorială, punctul E1 „Asociatul/acționarul firmei a urmat o formă de pregătire antreprenorială sau prezintă dovada absolvirii până la momentul decontului” primește 5 puncte. Finalizarea programului de formare profesională este menționată în grila de evaluare la sectiunea Criterii de departajare pentru punctaj egal, drept criteriu de departajare în caz de punctaje egale.

Totodată, cursul se adresează persoanelor cu profil antreprenorial care doresc să aplice o idee de business, fondatorilor de start-up-uri cât și managerilor cu experiență, interesați de creștere și surse de finanțare.

Solicitanții trebuie să aibă studii medii finalizate.

Informații și înscrieri se pot obține la tel. 0720444121, 0720444120, e-mail: cmates@cciat.ro sau la Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri Timișoara, cam.115, persoană de contact: Cecilia MATEȘ.

Articolul precedentSpălări de reţea în două localităţi din Timiş. Va fi presiune scăzută la apă
Articolul următorPrimarul Fritz, huiduit de Ziua Timişoarei. S-a întâmplat la concertul Phoenix

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.