Luni noaptea, în a doua zi dedicată manifestărilor de Ziua Timişoarei, în Parcul Rozelor a cântat celebra trupa Phoenix. Mult spus trupa, deoarece majoritatea membrilor fondatori nu au răspuns pozitiv invitaţiei, datorită relaţiilor încordate cu cel ce se crede liderul formaţiei, Nicu Covaci.

Chiar şi aşa, celebrul grup a strâns multă lume în Parcul Rozelor, acolo unde sunt mutate evenimentele, în locul Pieţei Operei. Primarul Fritz, în căutarea popularităţii de altă dată a urcat pe scenă cu un trofeu pe care l-a oferit lui Covaci. Surpriză neplăcută pentru edil, care a fost întâmpinat cu un cor de fluierături, timişorenii săturându-se de propaganda useristă de doi bani.

Fritz, luat prin surprindere a încercat să iasă basma curată spunând că nu este vorba de politică… dragilor! „Bună seara! Astăzi nu facem politică, dragilor. Astăzi îi sărbătorim pe cei care de 60 de ani ne dau bucurie, ne dau curaj și ne dau muzică frumoasă. Mulțumim mult pentru tot ce ați făcut pentru Timișoara. Țineți treaz spiritul Timișoarei și pentru asta primiți această sculptură frumoasă Phoenix 60”, a spus primarul.

Acesta şi-a luat porţia de fluierături şi când a părăsit scena. Deci, este clar, primarul care nici acum nu a demonstrat că are buletin de Timişoara, nu mai este în graţiile timişorenilor.

Articolul precedentCCIAT lanseaza cursul Competente Antreprenoriale în sprijinul beneficiarilor Programelor START UP NATION 2022 și FEMEIA ANTREPRENOR 2022
Articolul următorTot felul de teribilişti pe şosele! Mulţi fără carnet, şi beţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.