CCIAT organizează seminarul „Oportunități de afaceri și investiții în Republica Moldova”

Agenții economici din Timiș care desfășoară afaceri sau doresc să întreprindă afaceri în Republica Moldova sunt invitați la un eveniment important. Aceștia vor primi informații direct de la specialiști legate de legislația muncii – utile în susţinerea şi promovarea exporturilor, facilitarea cooperării economice, etc.

România a devenit din 2014 primul partener comercial al Republicii Moldova, atât la export cât și la import. În primele șase luni ale anului în curs, schimburile comerciale bilaterale au fost în valoare de 516 mil. USD, cu un sold pozitiv de 87,9 mil. USD. De asemenea, România ocupă locul 6 în clasamentul țărilor investitoare în Republica Moldova.

În acest context, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Ambasada Republicii Moldova în România, cu sprijinul BCR Moldova și al Cramelor CRICOVA, organizează un eveniment destinat promovării și intensificării relațiilor economice bilaterale. Astfel, sub genericul “OPORTUNITĂȚI INVESTIȚIONALE ȘI DE AFACERI ÎN REPUBLICA MOLDOVA”, manifestarea va avea loc miercuri, 14 decembrie, ora 11, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT. Vor fi oferite informații fiscale, juridice, bancare, de legislația muncii – utile în susţinerea şi promovarea exporturilor, facilitarea cooperării economice şi atragerea de investiţii în Republica Moldova și în România.

Din partea română, vor fi prezenți și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara, A.J.O.F.M., firme de consultanță dar și reprezentanți ai asociațiilor de oameni de afaceri străini din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.