Asociația Fluturele Visător organizează workshop-ul de educație financiară pentru startup-uri și ONG-uri, în data de 3 decembrie, la Incuboxx. Workshop-ul are ca scop educarea financiară a afacerilor de tip startup, ONG-urilor și a IMM-urilor pentru ca acestea să depășească mai ușor dificultățile de gestiune financiară. Acesta se adresează celor care vor să-și înceapă sau au deja o afacere de tip startup, mici ONG-uri sau intreprinderi mici și mijlocii.

Printre obiective se numără: identificarea modalităților prin care afacerile de tip startup, IMM-urile sau ONG-urile pot face rost de susținere financiară, educarea participanților în vederea creării unui buget și prezentarea unui model de afaceri pe care aceștia îl pot folosi pentru o mai bună organizare a părții financiare.

Trainerul workshop-ului va fi Leandro Salvador, un tânăr pasionat de provocarea mediilor legate de management, finanțe și antreprenoriat care a absolvit specializarea de Finanțe și Contabilitate din cadrul ISCTE Business School din Lisabona. Nu de foarte mult timp lucrează la o afacere start-up portugheză, DeamShaper, împreună cu alți oameni dedicați care doresc să aibă un impact asupra lumii.

 

Articolul precedentCCIAT organizează seminarul „Oportunități de afaceri și investiții în Republica Moldova”
Articolul următorModificări la transportul în comun. De luni intervin schimbări pe trasee

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.