CCIAT susține Maratonul Vaccinării! Pregătirile la CRAFT sunt pe ultima sută de metri

Timp de 3 zile, fără oprire, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș va deveni centru de vaccinare. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș aduce un important aport logistic la realizarea unui proiect de voluntariat în premieră națională inițiat de Asociația pentru ATI ”Aurel Mogoșeanu” Timișoara și susținut de Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” și de întreaga comunitate medicală timișoreană.

Vor fi trei zile de vaccinare non stop, sunt disponibile până la 13.000 doze de vaccin Pfizer, iar centru de vaccinare beneficiază de personal medical (ATI, UPU, chirurgie și alte specialități medicale din spitale).

Sute de voluntari medici și asistenți de la toate spitalele timișorene și studenți mediciniști, societatea civilă și întreaga administrație publică locală își unesc forțele într-o inițiativă comunitară fără precedent, cu un scop unic: victoria prin vaccinare a Timișoarei, în fața pandemiei.

Accesul la vaccinare este GRATUIT, e nevoie doar de programare:

I. Persoane fizice / Programări individuale:
– online, pe platforma RoVaccinare: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro
– telefonic, la call center-ul național 021.414.44.25

II. Persoane juridice / Grupuri instituționale / Companii:
online, pe platforma RoVaccinare: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro
Instrucțiuni pentru persoanele juridice/ grupurile instituționale / companii: https://vaccinarecovid.gov.ro/manual-de-utilizare-rovaccinare-email-pj/

Organizatorii invită cetățenii Timișoarei să își declare interesul pentru acest eveniment, dând share pe pagina lor de Facebook sau invitându-și colegii și familia.

Detalii: www.atitimisoara.ro
Facebook: https://www.facebook.com/Asociatia.ATITimisoara/
Instagram: asociatia_ati_timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here