Noi cursuri de formare profesională organizate de Camera de Comerț!

Pentru perioada mai-iunie 2017, CCIAT prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează noi serii ale următoarelor cursuri:

-Curs Instruire Lege 98/2016 și normele de aplicare 

Perioada: 8 – 12 mai 2017

-Curs UTILIZARE SEAP 

Perioada: 15 – 19 mai 2017

Cele două cursuri privind Achizițiile Publice vizează instruirea și informarea persoanelor implicate cât și a celor care urmează să se implice în achizițiile publice asupra ultimelor modificări legislative din domeniu.

Cursurile se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice în calitate de ofertanți.  Prin participarea la cursul de UTILIZARE SEAP, se vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe.

Cursul de instruire privind Legea 98/2016 și normele de aplicare vine în sprijinul celor care deja lucrează în domeniul achizițiilor publice, dar care doresc să se instruiască din punct de vedere al ultimelor modificări legislative.

Fiecare sesiune teoretică va fi urmată de aplicații practice. Formator: Daniela GOIA

-Curs AGENT IMOBILIAR

Perioada: 22 mai – 8 iunie 2017

Cursul garantează învățarea cunoștintelor necesare pentru a putea practica profesia de agent imobiliar, cât și cerințele pe care agențiile imobiliare trebuie să le respecte în activitatea lor. Unul din avantajele cursului constă în faptul că atestatul dobândit prin finalizarea acestui curs le permite agenților imobiliari să profeseze în orice țară a Uniunii Europene.

Toate cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr 22.

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Cei interesați pot obține informații și se pot înscrierie la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam 110 sau la tel: 0256294922, e-mail: cmates@cciat.ro,  dna Cecilia Mateș – coordonator curs.

Articolul precedent Ziua Veteranilor de Război, sărbătorită astăzi la Timișoara!
Articolul următorTimișoara, în finala pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului 2020!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.