Ce au găsit polițiștii în urma perchezițiilor de ieri, la angajații CFR Marfă?

0
78

În urma a 63 de perchezițiilor de ieri la angajații CFR polițiștii au ridicat  73.900 de lei, 15.800 de euro, 21.600 de dolari, documente, sisteme informatice și medii de stocare. 21 de persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Vă reamintim că în cursul zilei de ieri, polițiștii structurilor de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Teritorială Timișoara au efectuat 63 de percheziții domiciliare în București și în județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Prahova, Mehedinți, Călărași, Arad, Teleorman, Dâmboviţa.

Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări față de 40 de persoane sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare cu consecințe deosebit de grave, fals intelectual și uz de fals.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2016, la nivelul unei societăți de transporturi feroviare, s-a constituit un grup infracțional organizat, implicând factori de decizie de la nivelul central și teritorial al societății de transport.

Prejudiciul cauzat societății de transport prin activitatea infracțională este de 6.313.748 de euro.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here