Din vara lui 2017, Aeroportul Internațional Timișoara are la dispoziție mai multe destinații de vacanță care îi poate duce pe locuitorii zonei de vest către Marea Neagră, Marea Ionică, Marea Egee sau Marea Mediterană.

Mai exact, din iunie 2017 putem ajunge cu avionul spre destinații de vacanță ca: Antalya, Heraklion (Creta), Zakynthos, Santorini, dar şi spre Palma de Mallorca. Alături de aceste destinaţii, agenţiile de turism oferă servicii turistice pe curse aeriene regulate şi pentru Costa Blanca, prin cursele regulate spre Valencia, şi Costa Brava, prin cursele regulate spre Barcelona. Tot din iunie 2017 putem ajunge cu avionul de la Timișoara la Constanța.

O veste bună au primit anul trecut și locuitorii din Arad şi Oradea: ei vor beneficia de transfer către aeronava care îi va duce spre vacanţă direct din Timişoara. Agenţiile de turism au pus la dispoziţie autocare şi microbuze ce fac legătura între Oradea, Arad şi Aeroportul Timişoara, astfel încât pasagerii să ajungă la timp, în mod organizat, pentru a se îmbarca spre destinaţiile de vacanţă cu zbor direct din Timişoara, fără cheltuieli suplimentare pentru parcarea auto din aeroport. Transferul de la Oradea sau Arad la Aeroportul Timişoara şi retur este asigurat gratuit de agenţiile de turism.

Articolul precedentImpact violent pe o şosea din Timiş! Trei persoane, la spital
Articolul următorZeci de amenzi şi permise de conducere reţinute, în ultimele zile! Poliţiştii sunt la datorie şi în weekend

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.