Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Oamenii legii au aplicat aproape 150 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 57 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. Au fost reţinute 22 de permise de conducere.

În perioada 01 – 04 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare”, spun reprezentanţii IPJ Timiş.

Astfel, poliţiştii au constatat 3 infracțiuni și au aplicat 147 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 57 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 26 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Poliţiştii au reţinut 22 de permise de conducere şi două certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Articolul precedentCe destinații de vacanță au fost introduse în 2017 pe Aeroportul Internațional Timișoara
Articolul următorLovitură pentru contrabandiştii de ţigări! Ce cantitate record au confiscat poliţiştii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.