Ce mituri cred femeile despre felul în care trebuie să se îmbrace

Există multe prejudecăți legate de ceea ce ar trebui să conțină, sau nu, dressing-ul unei doamne, al unei femei stilate și preocupate foarte mult de imaginea sa. În general, aceste prejudecăți sunt doar concepții eronate și, în cele mai multe dintre cazuri, complet nejustificate.

În general, știm cu toții că o femeie are nevoie de o garderobă amplă, plină de elemente vestimentare, încălțăminte, haine, accesorii, care să-i permită să fie mereu inovatoare și o apariție electrizantă și plăcută, la toate evenimentele la care se prezintă.

Iată primul mit care pică. De ce? Pentru că, în realitate, nu dimensiunea garderobei tale contează, ci strict alegerea corectă a pieselor. Sunt femei care dețin camere întregi de haine și accesorii, dar ținutele lor sunt complet neinspirate și nu le pun sub nicio formă calitățile fizice în valoare.

Ce alte mituri despre haine mai cred femeile

Pe de altă parte, trăim cu impresia că investind sume colosale de bani în dressing-ul nostru, vom reuși să ne construim ținute vestimentare demne de covorul roșu. Iată un alt mit fals. În fapt, hainele, încălțămintea și accesoriile trebuie alese în funcție de calitate, nu de preț. Desigur că, adesea, o calitate ireproșabilă vine la pachet cu un cost pe măsură, dar o persoană familiarizată cu texturile va ști să aleagă articole durabile și din magazinele care se adresează maselor sau de la promoții.

În altă ordine de idei, multe reprezentante ale sexului frumos tind să creadă că, în garderoba unei doamne stilate nu ar trebui să existe teniși pentru femei, întrucât, cred ele, o femeie prezentabilă nu poate fi elegantă și nu se poate încălța sport sau casual, decât eventual în timpul său liber. Probabil că acum vom demonta cel mai mare mit al femeilor. Adevărul este că, în urmă cu 10 sau 15 ani, tenișii erau o categorie de încălțăminte dedicată mișcării în aer liber sau a ieșirii în oraș cu prietenii. Dar acest articol vestimentar a suferit transformări radicale în timp și se bucură astăzi de un grad de versatilitate rar întâlnit la orice altă piesă.

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că tenișii, aleși corect, se pot integra într-o ținută elegantă, la fel de bine cum completează imaginea unei femei în blugi și pulover cu ținte. Este vorba doar de identificarea perechii potrivite, a materialelor care se combintă plăcut și, desigur, alegerea optimă a paletei cromatice, în concordanță cu restul ținutei.

În cazul în care ești în căutarea unei perechi de teniși, e posibil ca gama variată de la Modlet.ro să te inspire pentru alcătuirea viitoarei tale ținute ireproșabile din punct de vedere stilistic, dar mai ales foarte confortabilă.

În cele din urmă, nu uita că orice ai alege să porți, e important ca hainele și accesoriile să te reprezinte și să te definească, să transmită un mesaj despre tine, despre felul tău de a fi și despre preferințele tale. Moda este efemeră, dar stilul este etern, nu uita!

Sursă foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here