Ceartă și amenințări cu pistolul între vecini. Vezi motivul incredibil

0
242

Marţi în jurul orelor 19.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui conflict între mai mulţi locatari.

Incidentul a avut loc în curtea imobilului cu nr. 37, situat pe strada Sf. Apostoli Petru şi Pavel, din municipiul Timişoara, unde un cetăţean a plecat în trombă cu autoturismul personal fapt ce a dus la prăfuirea şi lovirea cu pietricele a unor locatari aflaţi în apropiere. La solicitarea vecinilor care i-au atras atenţia să fie mai atent la demaraj, şoferul a început să-i ameninţe cu acte de violenţă ba mai mult a scos un pistol pe care îl avea asupra sa.

La faţa locului jandarmii l-au identificat pe un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul Timişoara, care avea asupra sa un pistol tip airsoft, pentru care nu este necesară autorizarea în vederea deţinerii.

Jandarmii i-au întocmit agresorului, acte privind săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here