Primii castigatori de la Rugby4Schools! Micutii rugbisti din clasele primare, invitati la Saracens – Calvisiano

Astazi la Generala 16 din Zona Badea Cartan s-a mancat rugby pe paine. Totul in cadrul unui proiect excelent ce doreste sa promoveze, in primul rand sportul, dar in special rugby-ul in randul copiilor de scoala primara si generala.

Inca din februarie, oficialii Timisoara Saracens, alaturi de Universitatea de Vest si Inspectoratul Scolar Judetean anuntau demararea unui proiect pilot, unic in tara, Rugby4Schools. De la vorbe, pana la fapte nu a trecut mult si astazi la Scoala Generala nr. 16, sute de copii au participat la una din fazele competitiei.

Au fost multe emotii, un entuziasm de nedescris si multa energie si atitudine pozitiva in jocurile de rugby-tag ce au renunit pe de parte elevii claselor I si II, dar si pe cei din a III-a si a IV-a. Nu a fost vorba neaparat de castigare de trofee, in primul rand de sport, sanatate si… sarbatoare. O manifestare adevarata care ne-am dori-o prezenta cat mai des in Timisoara si in Romania.

Antrenorii Cosmin Cioriciu si Marin Marin au fost atenti la tot ce s-a intamplat astazi, la fel ca si internationalul Valentin Calafeteanu, toti bucurandu-se alaturi de copii de o zi memorabila. Este doar prima etapa a proiectului, iar rugby-tag-ul va poposi si in curtea altor institutii de invatamant din oras.

„Echipele castigatoare au fost invitate si la meciul de sambata. Va fi o onoare pentru noi ca acesti copii talentați sa intre de mana cu jucatorii in cadrul barajului european dintre Timisoara si Calvisiano”, ne-a spus Oana Barbu, din partea Timisoara Saracens.

rezultate rezultate2 rugby rugby2 rugby3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here