CEI MAI BUNI! Timișoara Saracens s-a calificat în grupele Challenge Cup

Campioana României la rugby, Timișoara Saracens, s-a calificat, sâmbătă, în grupele Challenge Cup, ediția 2016-2017, cea de-a doua competiție valorică europeană inter-cluburi, după ce a învins, în deplasare, pe Cammi Calvisano, campioana Italiei, cu scorul de 28-17, timișorenii câștigând și în meciul tur cu 36-23.

Bănățenii, care au condus la pauză cu 6-3, au reușit 3 eseuri în repriza secundă, dintre care două transformate, în timp ce italienii au izbutit doar două încercări, restul punctelor venind din fructificarea loviturilor de pedeapsă.

Timișoara Saracens devine astfel prima echipă de club din România prezentă în competițiile europene intercluburi de mai bine de peste un deceniu. În ultimii ani, România a fost reprezentată în Challenge Cup de selecționata Lupii București, care cuprindea jucători de la mai multe echipe de rugby din primul eșalon valoric românesc — Super Liga.

Cu un joc inteligent in prima parte si unul ofensiv in repriza secunda, Timisoara saracens a aratat excelent si in Italia, demonstrand ca toate eforturile investite in acest proiect si-au atins tinta.

1 Militaru, 2 Radoi, 3 Tarus, 4 Poparlan, 5 Drenceanu, 6 Ianus, 7 Lazar, 8 Burcea (Capitan), 9 Calafeteanu, 10 Rose, 11 Tangimana, 12 Kinikinilau, 13 Umaga, 14 Shennan, 15 Conache.
Rezerve: 16 Capatana, 17 Taupaki, 18 Maris, 19 Muresan, 20 Gorcioaia, 21 Sefanaia, 22 Manumua, 23 Moala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here