Cei mai frumoși câini de rasă din toată țara se reunesc la Timișoara

Expoziție canină în capitala Banatului! Timișoara va fi luna viitoare gazda a trei expoziții chinologice internaționale. Asociaţia Chinologică Română aşteaptă până pe 25 aprilie înscrierile pentru cea mai importantă manifestare canină care va avea loc în acest an.

În 7 şi 8 mai, la Arena Aqua Sport sunt programate trei expoziţii de frumuseţe, două în cadrul cărora se vor acorda titlurile CACIB, respectiv una în cadrul căreia se decernează şi titlul CAC.

Astfel, în prima zi se desfăşoară de la ora 9, o expoziţie în cadrul căreia se acordă titluri CAC, iar de la ora 14 are loc o expoziţie în cadrul căreia se vor acorda titluri CACIB. În cea de a doua zi, de la ora 10, va avea loc o nouă expoziţie în cadrul cărora se acordă titluri CACIB, dar aceasta are şi rang de expoziţie de campionat, eveniment la care trebuie să câştige calificative cei care doresc obţinerea unui titlu de campion naţional al României cu câinele deţinut. În ambele zile va avea loc şi un târg de adopţii canine. Corpul de arbitri este alcătuit din specialişti care provin din Israel, Croaţia, Italia, Danemarca, Cipru şi România.

Toți cei care doresc să-şi înscrie câinii la aceste expoziţii sunt aşteptaţi la sediul Asociaţiei Chinologice Române a judeţului Timiş, din Timişoara, strada V. Oniţiu nr. 19, între orele 15 și 19. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel./fax: 0256-496940, tel. 0356-458335 sau www.achr-tm.ro, secţiunea Expo.

 

(foto: www.mediafax.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here