Circulaţia rutieră pe Autostrada Timişoara-Lugoj închisă azi și mâine

0
277

Atenție, șoferi! Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că circulaţia rutieră pe Autostrada Timişoara-Lugoj în zona kilometrului 481+350, se va închide în perioada 19- 20 aprilie, 23- 24 aprilie, în intervalul orar 08.00 – 18.00, pentru perioade de timp de maximum 15 minute.

În afara acestor intervale, în care circulaţia va fi închisă traficul se va desfășura restricţionat, pe o singură bandă de circulaţie pe fiecare cale de mers. Restricţia se impune urmare a executării lucrărilor de relocare a liniei de înaltă tensiune Mintia – Timişoara.“Precizăm că, în acord cu reglementările în vigoare, respectiv Legea 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările ulterioare, conducătorii auto au obligaţia să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, precum şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la locul desfăşurării evenimentului”, transmit reprezentanții CNADNR Timișoara.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau poate fi accesată pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situația Drumurilor Naționale.

(Foto: www.stirileprotv.ro)

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here