A mai rămas o zi până la cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării, Timişoara Air Show 2017. Pregătirile pentru mitingul aviatic sunt pe ultima sută de metri, pentru ca cei prezenți să aibă parte de un spectacol de neuitat.

Mitingul aviatic va începe de la ora 19,00, însă accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 18.00. Pentru cei care doresc să vină cu maşina, a fost amenajată o parcare publică gratuită de aproximativ 3000 de locuri în partea dreaptă a drumului judeţean dintre centura oraşului şi aeroport, la circa 200 de metri de intrare. De asemenea, sâmbătă, în ziua mitingului aerian, Regia Autonomă de Transport Timişoara va suplimenta cursa Expres 4 care va circula din 15 în 15 minute pe ruta Bastion – Aeroport şi retur. În zona destinată spectatorilor vor fi amenajate spaţii de alimentaţie publică, unde se vor putea servi mâncare şi băuturi răcoritoare.

Începând cu ora 19.00, pe cer vor evolua piloţii Forţelor Aeriene Române care vor fi prezenţi cu escadrila de elicoptere şi cu avioanele militare MIG21. Piloţii de la Formaţia ASALT va face acrobaţii, iar în premieră va fi prezent şi singurul avion biplan de acrobaţii din România, Skybolt of Romania.  În final, plus, Iacării Acrobaţi vor evolua alături de Jurgis Kairys, pilotul lituanian care este o adevărată legendă a acestui sport.

La final, spectatorii vor putea asista la un show incendiar cu formaţia „tribut AC/DC”, The Rise of The City King (The R.O.C.K) din Bucureşti.

Traficul aerian se va desfăşura conform orarului obişnuit, însă pasagerii sunt rugaţi să ia în calcul faptul că pe traseul până la aeroport vor fi amplasate mai multe filtre de Poliţie pentru dirijarea traficului, astfel încât să îşi aloce suficient timp pentru a ajunge la ora potrivită pentru formalităţile de îmbarcare.

 

Articolul precedentVremea va fi uşor instabilă. PROGNOZA METEO pentru sfârşitul săptămânii
Articolul următorAmenzi pe bandă rulantă pentru șoferii timișeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.