Cel mai mare magazin Peek & Cloppenburg din vestul țării s-a deschis săptămâna trecută în Iulius Town Timișoara, primul proiect mixt care oferă regiunii cea mai mare suprafață de retail din afara Capitalei, de 120.000 de mp. Peek & Cloppenburg le oferă clienților o gamă variată de haine și accesorii.

Deschiderea magazinului Peek & Cloppenburg a avut loc săptămâna trecută. Brandul internațional de top a deschis cel mai mare magazin din regiunea de vest a țării, în noul corp de clădire prin care s-a extins Iulius Mall Timișoara, parte integrată a ansamblului mixt. Noua destinație de shopping de modă ocupă aproximativ 3600 de metri pătrați și este dispusă pe două niveluri.

Peek & Cloppenburg le oferă clienților experiențe complete, indiferent de stilul adoptat, casual, office, clasic sau elegant. Gama variată de propuneri, care poartă semnătura unor designeri celebri, unor branduri internaționale de top sau reprezintă mărcile proprii, atât de apreciate, asigură o garderobă în tendințe, pentru birou, timp liber, ceremonii sau orice altă ocazie. Peek & Cloppenburg se adresează tuturor categoriilor de vârstă, prin colecții actuale, care includ o selecție de piese în trend, ce oferă un look modern. Totodată, clienții beneficiază de consiliere profesională, calitate, stil, inspirație și alegeri la cele mai înalte standarde.

Fondat între anii 1900-1901 în Germania, Peek & Cloppenburg este unul dintre cei mai apreciați retaileri de modă din Europa, cu o rețea de peste 140 de magazine, în țări precum: Germania, Austria, Olanda, Belgia, Elveția, Slovacia, Polonia, Ungaria și Țările Baltice. În România, retailerul este deja prezent cu șapte magazine, cel mai recent fiind inaugurat în Iulius Town Timișoara.

Articolul precedentCursurile de limba japoneză revin la Biblioteca Universității Politehnica Timișoara. S-a dat startul înscrierilor
Articolul următorDialogul om-calculator, în dezbatere la Universitatea Politehnica Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.