Dacă aveți un smartphone căruia i-ați dat comenzi vocale, dialogând cu asistenți digitali precum Siri, Alexa sau Home, și v-ați întrebat care sunt principiile de funcționare, puteți afla în cadrul unei conferințe care va fi organizată de Universitatea Politehnica Timișoara. Conferința internațională SPED 2019 va avea loc la Timișoara în perioada 10-12 octombrie 2019, iar evenimentul va fi marcat printr-o deschidere festivă care va avea loc joi, 10 octombrie 2019, la ora 9.00, în Auditorium-ul Centrului de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara.

Vreți să aflați cele mai interesante și noi cercetări în tehnologiile de actualitate în recunoașterea vorbirii și a dialogului om-calculator care guvernează asistenții digitali (ca și Siri, Alexa, Home)? Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Cercetări în Multimedia, alături de Universitatea Politehnica din București, Institutul pentru Știința Calculatoarelor al Academiei Române, Filiala Iași, și Institutul de Cercetări în Inteligență Artificială Mihai Drăgănescu al Academiei române, Filiala București, organizează, în perioada 10 – 12 octombrie 2019, cea de-a X-a conferință internațională Speech Technology and Human-Computer Dialogue – SpeD 2019.

Conferința SPED 2019 este un eveniment în calendarul Politehnica 100 – primul veac de învățământ universitar în Timișoara. La conferință sunt așteptați în jur de 60 participanți din mai multe țări.

Vor fi organizate sesiuni paralele și workshop-uri dedicate, între 9.00 și 18.30 în Centrul de Conferințe UPT, pe subiecte de actualitate în recunoașterea vorbirii și a dialogului om-calculator, a tehnologiilor de asistență digitale prin comenzi vocale, tehnologiilor de traducere automate, a tehnologiilor asistive pentru persoane cu dizabilități.

Articolul precedentCel mai mare magazin Peek & Cloppenburg din vestul țării, deschis la Iulius Town Timișoara / FOTO
Articolul următorVânătoare de comori organizată în premieră, la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.