Cele mai noi tehnologii agricole prezentate la Timișoara

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu ECOPLUS International România – Agenție Economică a Landului Austria Inferioară organizează vineri, 11 noiembrie un parteneriat de afaceri la care participă unele dintre cele mai importante companii din domeniul agriculturii din Austria.

Acțiunea va avea loc de la  ora 9:00 în Sala Timiș a Centrului Regional de Afaceri. Evenimentul intitulat „Precize Farming” își propune să ofere o perspectivă clară asupra celor mai noi tehnologii agricole, delegația austriacă formată din 13 companii fiind puternic interesată de oportunitățile de investiție în România.

Franz Handler, reprezentant al Institutului de Cercetare Josephinum din Austria, va prezenta conceptul inovator de precize farming, ce implică monitorizarea prin satelit a recoltelor. Prezentarea va fi urmată de discuții bilaterale între firmele implicate, scopul întâlnirilor fiind acela de a oferi o perspectivă clară asupra noilor tehnologii din domeniul agriculturii, cu accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here