Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara efectuează cercetări față de doi bărbați, de 32 și 16 ani, bănuiți de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, iar pe numele bărbatului de 32 de ani, magistrații au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au identificat doi bărbați, de 32 și 16 ani, bănuiți de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului.

În fapt, în noaptea de 25 spre 26 aprilie, în jurul orei 03.00, bănuiții i-ar fi sustras, prin violență, unui bărbat un rucsac în care se aflau bunuri personale, două aparate GPS, un telefon mobil și o sumă de bani. Prejudiciul în valoare de 1500 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate păgubitului.

S-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a bănuiților, iar pe numele bărbatului de 32 de ani, magistrații au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

 

Articolul precedentIntervenţie rapidă a ABA Banat în localitatea Partoş
Articolul următorVal de amenzi în Timiș! Polițiștii au sancționat optsute de șoferi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.