Și-a încercat norocul intrând ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde. Este vorba despre un cetăţean albanez depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – I.T.P.F. Timişoara.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au observat noaptea trecută, cu ajutorul sistemului de supraveghere pe timp de noapte, o persoană care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontieră spre interiorul ţării. Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector a procedat la reţinerea persoanei la aproximativ 500 metri interior faţă de teritoriul statului vecin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul este de naționalitate albaneză, în vârstă de 32 de ani. Individul le-a declarat polițiștilor că intenţiona să ajungă în Grecia şi pentru că nu deţinea documentele legale s-a deplasat pe jos, pe câmp, până în momentul reţinerii.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Bărbatul urmează a fi predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentLidia Buble și Smiley cântă de Ziua Europei în Piața Unirii din Timișoara
Articolul următorFostul ministru al comunicațiilor Sorin Grindeanu îi reamintește primarului Robu de sprijinul major acordat de Guvernul Ponta societății COLTERM, într-o perioadă de criză majoră(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.