Cetăţean albanez fără documente legale, depistat la frontiera „verde”

Și-a încercat norocul intrând ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde. Este vorba despre un cetăţean albanez depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – I.T.P.F. Timişoara.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au observat noaptea trecută, cu ajutorul sistemului de supraveghere pe timp de noapte, o persoană care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontieră spre interiorul ţării. Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector a procedat la reţinerea persoanei la aproximativ 500 metri interior faţă de teritoriul statului vecin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul este de naționalitate albaneză, în vârstă de 32 de ani. Individul le-a declarat polițiștilor că intenţiona să ajungă în Grecia şi pentru că nu deţinea documentele legale s-a deplasat pe jos, pe câmp, până în momentul reţinerii.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Bărbatul urmează a fi predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here