Gălățean depistat la frontiera Cenad cu acte false

 

frontiera1

A vrut să treacă frontiera de la Cenad cu acte false. Este vorba despre un gălățean, care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate românească falsă.

Totul s-a petrecut ieri seară, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, când s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară un bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate românească. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile unuia autentic, acesta fiind fals. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că ştia că a expirat termenul de valabilitate al cărţii sale de identitate, fapt pentru care și-a procurat un document de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, sperând că nu va fi depistat.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în cauză şi cercetarea acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

(Foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.