Cetăţean român depistat cu document fals la frontieră

0
200

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat un cetăţean român care a prezentat la control un talon de inspecţie periodică fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 40 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi, care conducea un autoturism marca Opel Zafira, înmatriculat în Franţa.

În urma verificării documentelor maşinii, având suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului de inspecţie tehnică periodică care purta însemnele autorităţilor franceze, poliţiştii de frontieră au efectuat verificari suplimentare cu aparatura din dotare, stabilind că acesta este fals. Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul în urmă cu o zi, de la un alt cetăţean român şi nu avea cunoştinţă de faptul că talonul este fals.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here