Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat mai multe acțiuni în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În cursul zilei de ieri, 31 octombrie, la activităţi au participat 279 de forţe de ordine, fiind verificate 164 de societăți comerciale, precum şi 128 de mijloace de transport persoane, dintre care 35 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 149 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 52.000 de lei, dintre acestea, 136 de sancțiuni, în valoare de 37.500 de lei, fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 3 sancțiuni, în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

De asemenea, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.000 de lei, pentru participarea la o petrecere privată, în localitatea Beba Veche din județul Timiș. La petrecere nu au fost multe persoane, deoarece aceasta a fost întreruptă de către polițiști chiar în momentul începerii.

Articolul precedentNu toate locuinţele au fost încălzite în ultima noapte. Probleme la multe puncte termice
Articolul următorAmenzi pe bandă rulantă şi în weekend. Vitezomani, beţivi şi şoferi fără permis prinşi în trafic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.