Colterm anunţă că sunt în continuare probleme la gigantica reţea orăşenească, iar multe apartamente au rămas în continuare neîncălzite.

„Din cauza complexității lucrărilor de reparații la rețelele de apă caldă și căldură, apărute în cursul zilei de ieri, vă anunțăm că o parte dintre imobilele arondate punctelor termice nu au putut fi alimentate cu apă caldă și căldură. În prezent, echipele COLTERM sunt pe teren și lucrează pentru remdierea următoarelor avarii:

– PT 25 – Zona C. Aradului – avarie la conducta de apă caldă, imobilul pep e str. Calea Aradului nr. 8

– PT 83 – Zona C. Șagului – avarie la conducta de încălzire. Sunt afectate imobilele de pe străzile Muzicescu, Onoarei, Intrarea Sabinei. În prezent se lucrează la înlocuirea a 6 metri de rețea.

– PT 22 – Zona Take Ionescu – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele de pe str. Cărvunarilor (nr. 2, 4 și 9), str. Zurobara (nr. 2 și 8), str. Olimpiadei (nr. 11);

– PT 55 – Zona Averescu, nr. 61 – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele de pe străzile Averescu, Martirilor și Mihai Apro;

PT 92 – Zona Orion, nr. 24 – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele situate pe străzile Orion, Balmoș și Constantin Brezan.

Echipele COLTERM fac toate eforturile ca reparațiile să fie finalizate cât mai repede, astfel ca, până în această după-amiază, la ora 16, toate aceste lucrări să fie finalizate și toți consumatorii să beneficieze de apă caldă și căldură.

Reamintim clienților noștri că, în prezent, furnizarea încălzirii din punctele termice se realizează la temperatura de 36 de grade.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, anunta Colterm.

Articolul precedentSe anunţă un noiembrie blând din punct de vedere meteorologic
Articolul următorChef spart în judeţ, înainte de a începe. O ultimă zi de octombrie, productivă în… amenzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.