Cimitirele de maşini, verificate de poliţiştii locali! Ce nereguli au depistat?

Spread the love

Polițiștii locali au organizat o acțiune fulger la societățile comerciale care se ocupă cu dezmembrări de autovehicule de pe raza municipiului Timișoara și cu vânzarea cu amănuntul de piese auto.

Poliţiştii au vrut să vadă  dacă societățile respectă legislația din domeniu, dar și pe cea referitoare la parcarea neregulamentară și abandonarea de autovehicule, existând numeroase sesizări de la cetățeni că în jurul acestor schroturi se află multe mașini în stare avansată de degradare.

Au fost verificate 9 societăți comerciale din această categorie de pe străzile Ion Ionescu de la Brad, Ovidiu Balea, Calea Buziașului, DN 59, Grigore Alexandrescu, Cloșca, Vuc Karadjic, Venus.

În total au fost aplicate un număr de 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 4700 lei pentru lipsa acordului de funcționare, nerespectarea orarului, depozitarea de autovehicule dezmembrate pe domeniul public, dar și 8 autocolante autovehiculelor parcate neregulamentar pe spațiul verde și în raza indicatorului oprire interzisă, precum și 12 somații în cazul autovehiculelor abandonate.

În cazul unei societăți de pe str. Vuc Karadjic s-a întocmit documentația de propunere de suspendare a activității comerciale pentru o perioadă de până la 30 de zile.

Astfel de acțiuni se vor desfășura periodic.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here