Pompierii de la ISU au trecut la verificări, la magazinele de pe Brâncoveanu, pentru a vedea dacă au sau autorizație pentru securitate la incendiu și dacă respectă normele din domeniu.

Controalele vin în urma incendiului mistuitor ce a avut loc duminică, atunci când un bărbat și-a pierdut viața, iar zeci de magazine au fost distruse de flăcări. Incendiul ar fi pornit de la o supraîncălzire a instalației electrice.

Patru echipe au fost în teren și au verificat patru agenți economici. Pompierii au constat 15 nereguli, pentru care s-au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, din care 10 avertismente și 5 amenzi, în cuantum de 69,500 lei.

Principalele nereguli constate, au fost: lipsa autorizației de securitate la incendiu (la 2 din cele 4 obiective verificate); exploatarea instalațiilor electrice cu defecțiuni și improvizații; căile de evacuare sunt îngustate prin amplasarea de manechine sau haine, care reduc lățimea liberă de circulație; iluminatul de securitate pentru evacuare funcționează particular.

Articolul precedentCimitirele de maşini, verificate de poliţiştii locali! Ce nereguli au depistat?
Articolul următor”Boborul” lui Sabin Popescu marchează lansarea Anului Centenar la TNTm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.