Ce nereguli au descoperit pompierii în urma verificărilor de pe Brâncoveanu?

Pompierii de la ISU au trecut la verificări, la magazinele de pe Brâncoveanu, pentru a vedea dacă au sau autorizație pentru securitate la incendiu și dacă respectă normele din domeniu.

Controalele vin în urma incendiului mistuitor ce a avut loc duminică, atunci când un bărbat și-a pierdut viața, iar zeci de magazine au fost distruse de flăcări. Incendiul ar fi pornit de la o supraîncălzire a instalației electrice.

Patru echipe au fost în teren și au verificat patru agenți economici. Pompierii au constat 15 nereguli, pentru care s-au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, din care 10 avertismente și 5 amenzi, în cuantum de 69,500 lei.

Principalele nereguli constate, au fost: lipsa autorizației de securitate la incendiu (la 2 din cele 4 obiective verificate); exploatarea instalațiilor electrice cu defecțiuni și improvizații; căile de evacuare sunt îngustate prin amplasarea de manechine sau haine, care reduc lățimea liberă de circulație; iluminatul de securitate pentru evacuare funcționează particular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here