Ciprian Jichici are în plan să candideze ca independent în Consiliul Local Timișoara

Fostul liberal Ciprian Jichici se gândește serios dacă să candideze ca independent în Consiliul Local Timișoara. Anunțul a fost făcut ieri pe blog-ul său, unde le-a cerut părerea internauților.

Astfel, Ciprian Jichici susține că mesajele transmise de cetățeni l-au făcut să se mai gândească la această variantă. “Întâlnesc din ce în ce mai mulți oameni care realizează că alegerea unor oameni verticali și vocali în Consiliul Local este la fel de importantă ca alegerea primarului. Poate că, totuși, a sosit și în Timișoara momentul alegerii în Consiliul Local a unuia sau mai mulți consilieri independenți. Poate că, niște oameni care ar avea în spate votul direct al cetățenilor dublat de capacitatea de a rămâne fideli unor principii ar reprezenta un prim pas în direcția bună. Poate că, totuși, ideea de a candida ca independent la Consiliul Local Timișoara nu este una nepotrivită. Îmi este destul de greu să iau această decizie, dar realizez în același timp că există timișoreni care își pun speranțe în mine. Acest lucru mă onorează și mă obligă în același timp să mă gândesc foarte serios la ea”, a scris pe blog Ciprian Jichici.

În plus, Jichici face un sondaj ad-hoc, prin care  încearcă să evalueze dacă ideea acestei candidaturi are sens. “În cazul în care considerați că ar merita să investiți încredere în consilierul local independent Ciprian Jichici care să vă reprezinte direct și nemijlocit în Consiliul Local Timișoara, vă rog să trimiteți un email la adresa contact@ciprianjichici.ro. Scopul acestui sondaj ad-hoc este acela de a încerca să evaluez dacă ideea acestei candidaturi are sens și pentru voi, cei la care ideile și gândurile mele ajung pe cale virtuală”, a adăugat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here