Circul din PNL nu îl bucură nici pe Simonis! „Comportamentul lor ne afectează pe noi toți”

Nu poți conduce un oraș, cum conduci la țară. Este concluzia la care a ajuns liderul PSD Timiș, după scandalurile interminabile din PNL. Nimeni nu are de câștigat din tot acest circ…

Adevărat este că PNL a dus scandalul pe culmi nebănuite, iar mâine are o nouă rundă de alegeri în care se poate revărsa multă furie și reproșuri… și asta pentru că circul penelist pe plan local, și nu numai, din ultimul timp, au degenrat.

Alfred Simonis nu se bucură de răul altuia, dar a făcut o scurtă caracterizare la ce s-a întâmplat la adversari. „Cât de mult a degenerat limbajul din spațiul public timişorean de când cu scandalul alegerilor din PNL! Dacă spectacolul grotesc de la conferința PNL Timişoara a stârnit inițial zâmbete, acum lucrurile par să degenereze, cu consecințe nefaste pentru noi toți. Să explic: actualul PNL Timiş este condus de Alin Nica şi Dănuț Groza. Ce au în comun cei doi? Au fost, unul încă mai este, primari ai unor comunități cu specific rural: Sânnicolau Mare şi Dudeştii Noi. Şi amândoi au condus autoritar, discreționar, dictatorial. Ori ceea ce merge la Dudeştii Noi, nu merge la o scară mai mare. Nu poți conduce o organizație județeană a unui partid ca PNL la fel cum ai condus satul tău! Nu poți da afară, suspenda oameni, doar pentru că nu îți respectă ordinele. Sau poți, dar iese scandal şi te faci de râs! Ultimul episod cu dizolvarea organizației Lugoj se înscrie în aceeaşi logică de mic boier care taie şi spânzură la el pe moşie.

De ce este interesat şi îngrijorat PSD de toate acestea? Nu de dragul PNL, din partea noastră să se certe şi să se excludă cât vor, ei se fac de râs şi pe ei nu îi mai votează lumea! Dar aceşti oameni conduc destinele județului, sunt persoanele de legătură ale Guvernului în județ. Şi comportamentul lor ne afectează pe noi toți!”, a scris Alfred Simonis în social media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here