Circulația trenurilor și programul agențiilor de voiaj CFR Călători în perioada sărbătorilor de iarnă

CFR Călători Timișoara informează că în perioada 23 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Timisoara spre alte destinatii, vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit și cușete.

Având în vedere cererea mare de bilete în perioada sărbătorilor, le este recomandat pasagerilor să achiziționeze din timp bilete, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit și cușetă. Acestea pot fi cumpărate online ușor și rapid, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, cu o reducere suplimentară de 5%. La verificarea lor în tren este necesară doar prezentarea  id-ului de bilet primit pe email.

Reamintim că unele trenuri InterRegio au tarife mai mici, aferente rangului de tren Regio, atât la bilet cât și la abonamente, informațiile se pot obține accesând: http://cfrcalatori.ro/images/pdf/oferte/TrenuriIRtarifateRpeDistDec2016.pdf”, transmit reprezentanții CFR.

În plus, la unele trenuri InterRegio prețul biletelor de clasa a 2-a, la tarif întreg (adult și copil), sunt reduse procentual cu 10% – 30%, informațiile se pot obține accesând: http://cfrcalatori.ro/ro/oferte/reduceri-trenuri/263-reduceri-procentuale-pe-anumite-distante-si-trenuri

Programul agențiilor CFR Călători:

În zilele de 25 și 26 decembrie 2016,  respectiv 1 si 2 ianuarie 2017, toate agențiile de voiaj CFR Călători vor fi închise. Înainte de călătorie, li se recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și /sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor în vigoare.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 026/493806 din Gara Timişoara Nord sau să se adreseze personalului nostru din stații şi agenţii de voiaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here