Masă de Crăciun pentru pacienții de la Clinicile Noi, O.R.L, Odobescu

La Spitalul Municipal din Timișoara, în aceste zile bolnavii fără restricții alimentare vor avea un meniu specific de sărbători. În prima zi de Crăciun aceștia vor primi la micul dejun ceai, margarină si cârnaţi. La prânz, pacienții se vor putea înfrupta din ciorbă de legume cu perişoare,  sărmăluţe cu mămăliguţă şi friptură din carne porc porţie, iar la desert – cozonac.

La cina vor servi salam, margarină, ou fiert, telemea, portocale, napolitane, ceai. Supliment oncologic-piept pui porţie.”Pentru pacienții care au restricții alimentare se vor pregăti în ziua de Crăciun meniuri în funcție de recomandările medicilor. Astfel, ei vor avea parte de ceai,margarină,crenvurşti. Pentru masa de prânz vor servi ciorbă de legume cu perişoare, piure de cartofi cu friptură din piept de pui porţie, salată sfeclă, cozonac. Seara, masa constă în parizer, margarină, ou fiert, brânză de vaci, portocale, napolitane, ceai. Supliment oncologic-pulpă pui„, spune Mădălina Mirea, asistent dietetician.

Pentru luni, 26 decembrie, bucătăresele au pregătit la micul dejun ceai, margarină, parizer, iar la prânz ciorbă ţărănească de văcuţă, piure de cartofi cu friptură din carne porc porţie și salată varză, cozonac. La cină, pacienții vor servi cârnaţi, margarină, ou fiert, telemea,portocale. Napolitane. Ceai. Supliment oncologic- pulpă curcan.

Pentru pacienții cu restricții alimentare, la micul dejun se va servi ceai, margarină, parizer. La prânz, aceștia vor gusta din ciorbă ţărănească de văcuţă, cartofi natur cu friptură din carne pui și salată de sfeclă, cozonac.

Deocamdată, meniul pentru Revelion nu a fost încă stabilit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here