CJ Timiș organizează licitație cu strigare pentru închirierea spațiilor libere de la Bastion!

Consiliul Județean Timiș organizează o licitație pentru închirierea spațiilor libere de la Bastionul Theresia din Timișoara.

Licitația va fi una cu strigare și va avea loc în data de 25 septembrie de la ora 10.00, la sediul Consiliului Județean în Sala Revoluției.

Înscrierea participanților la licitaţie se va face începând de astăzi până în 22 septembrie inclusiv, între orele 9.00 şi 14.00.

Consiliul Județean Timiș a reabilitat, printr-un proiect din fonduri europene, Bastionul Theresia, astfel încât aceasta oferă în prezent spații amenajate, care pot fi închiriate și care sunt atractive pentru operatorii economici. Dorim să venim în sprijinul locuitorilor Timișoarei și Timișului, dar și al turiștilor prin oferirea de oportunități de petrecere cât mai plăcută a timpului liber”, a subliniat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Ofertanţii vor depune la sediul Consiliului Judeţean Timiş, cererea de înscriere la licitaţie însoţită de documentele prevăzute  la punctul 5, lit. i) din Caietul de sarcini.

Spațiile pot fi vizitate de luni până vineri, între orele 10.00-13.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here