CJAS face apel la furnizori să nu mai pună asigurații pe drumuri

CJAS-TIMIS

Casă Județeana de Asigurări de Sănătate Timiș atrage atenția tuturor furnizorilor de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, să nu mai pună pacienţii  pe drumuri, solicitându-le calitatea de asigurat eliberată de CJAS.“Le reamintim tuturor furnizorilor de servicii medicale ca, conform legislației în vigoare, prezenţa cardului de sănătate atestă calitatea de asigurat şi nu este nevoie să pună pe drumuri bolnavii, ţinând cont şi de faptul că unii pacienţi sunt din alte judeţe”, transmit reprezentanții CJAS.

De asemenea, furnizorii pot verifica, calitatea de asigurat pe site-ul instituţiei la adresa http://www.cnas.ro/cjastm/page/verificare-asigurat.html.

Doar în situaţia în care pacientul apare ca neasigurat în programul SIUI, furnizorii pot solicita adeverinta privind calitatea de asigurat, eliberată de Casa de Asigurări.

În cazul asiguraților care  nu au card tipărit, aceștia beneficiază de servicii medicale că până acum, prin verificare în sistemul informatic fără să mai fie trimiși la CJAS pentru adeverința de asigurat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.