CLIMATHON 2018: maraton de soluții la problemele orașului, organizat de CCIAT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener Climate KIC în România pentru perioada 2014-2020, impreuna cu Asociația Banat IT organizează ediția 2018 a CLIMATHON, un maraton de 24 ore cu tema ”Creating innovative smart responses to climate change effects”.

Evenimentul are loc în data de 26 octombrie 2018, cu începere de la ora 18.00, în showroom-ul Green Forest din Str. Simion Bărnuțiu nr. 28.

Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public. Climate KIC este una dintre Comunitătile cunoașterii și inovării (KIC) creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT). EIT este un organism UE a cărui misiune este de a crea creștere durabilă. Este vorba despre integrarea educației, antreprenoriatului și inovației având ca rezultat transformarea creativă a ideilor în produse sau servicii viabile din punct de vedere economic și care să atenueze schimbările climatice.

Evenimentul Climathon se va desfasura concomitent in peste 120 de orase din întreaga lume.

Informatii despre orasele participante si provocarile propuse puteti regasi la urmatoarea adresa: https://climathon.climate-kic.org/timisoara.

Doritorii se pot inscrie in program la adresa: https://id.climate-kic.org/register.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here