Clubul Social Democrat – Timiș și-a reluat activitatea!

Clubul Social Democrat – Timiș (CSDT) devine din nou activ. CSDT este un forum de stânga modern și progresist, având orientare europeană, care își propune să adune persoane cu gândire de stânga, membri și simpatizanți de partid politic. Clubul va funcționa ca o platforma de dezbatere publică la care va avea acces orice cetățean care dorește să aibă o implicare activă.

Scopul Clubului Social Democrat Timiș este de a promova și susține statul de drept, democrația socială și libertățile cetățenilor, libera dezvoltare a personalității umane și egalitatea în drepturi.

“Apreciez ca fiind pozitivă reluarea acestei activități de dezbatere publică care demonstrează încă o dată că PSD este un partid deschis. Ne dorim ca acest proiect înclinat spre dialog să atragă participanți din toate categoriile de vârstă și nu numai. Fac un apel pe această cale către toți simpatizanții și membrii PSD din Timiș să dea dovadă de curaj și inițiativă și să se înscrie într-un dialog constructiv în dezbaterile organizate de CSDT”, Călin Dobra, președinte interimar PSD Timiș.

Clubul Social Democrat Timiș își propune să analizeze în mod obiectiv și critic realitatea social-politică a țării, a județului Timiș și a municipiului Timișoara, să identifice nevoile social-politice ale timișorenilor, să ofere soluții pentru îmbunătățirea deciziei politice și administrative, să sprijine proiectele culturale locale, să medieze dialogul dintre cetățeni și instituțiile politice și administrative, oferind suportul membrilor clubului – specialiști în diverse domenii de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here