Poliţişti, jandarmi şi salvamontişti, în alertă! Caută un bătrân ce s-a dus la cules de ciuperci şi nu s-a mai întors

S-a dat alarma seara trecută, în jurul orei 19.00! Poliţiştii hunedoreni au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 84 de ani a plecat dis de dimineaţă pe un deal din apropierea localităţii Aninoasa pentru a culege bureți de pădure şi nu a mai revenit acasă.

În urma sesizării, mai multe echipaje formate din poliţişti din cadrul Poliției Orașului Aninoasa, jandarmi şi salvamontişti, dar și persoane de sprijin din cadrul Primăriei Orașului Aninoasa, s-au mobilizat şi au început să caute bărbatl în zona indicată. După lăsarea întunericului, în jurul orei 22:30, căutările au fost sistate, însă, în cursul acestei dimineţi, poliţiştii au reluat activităţile investigative şi de căutare în zonă. Peste 25 de poliţişti din cadrul Poliției Orașului Aninoasa, jandarmi, pompieri şi salvamontişti, dar și persoane de sprijin din cadrul Primăriei Orașului Aninoasa participă la acţiunea de căutare.

CHERĂȚOIU GHEORGHE are o înălțime 1,70 metri, aproximativ 70 kg, ochi căprui, păr cărunt, tuns scurt (pe părțile laterale), cu calviție frontală prelungită.

Poliţiştii au solicitat urmărirea națională a bărbatului şi le solicită celor care deţin informații utile anchetei să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.