CNADNR scoate la concurs 28 de posturi în cadrul Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România scoate la concurs, în cadrul Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri, 28 de posturi de specialitate. Este vorba despre șapte posturi de ingineri în cadrul D.R.D.P. Brașov, 13 posturi de ingineri în cadrul D.R.D.P. Cluj, 6 posturi de ingineri în cadrul D.R.D.P. Timișoara și 2 posturi de ingineri în cadrul D.R.D.P. București. Dintre acestea, 15 sunt de execuție și 13 posturi de șef UIP, în implementarea proiectelor derulate de către C.N.A.D.N.R..

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara:

Şef UIP în cadrul UIP 1 Lugoj-Deva Lot 2/DRDP Timişoara Central,

Şef UIP în cadrul UIP 2 Lugoj-Deva Lot 3/DRDP Timşoara Central,

Şef UIP în cadrul UIP 3 Lugoj-Deva Lot 4/DRDP Timişoara Central,

inginer (CFDP) în cadrul UIP 1 Lugoj-Deva Lot 2/DRDP Timişoara Central,

inginer (CFDP) în cadrul UIP 2 Lugoj-Deva Lot 3/DRDP Timişoara Central;

inginer (CFDP) în cadrul UIP 3 Lugoj-Deva Lot 4/DRDP Timişoara Central.

CERINȚELE PRIVIND STUDIILE ȘI SPECIALIZĂRILE NECESARE sunt:

  • pentru ingineri:

Absolvent al unei facultăți de căi ferate, drumuri și poduri cu studii superioare de lungă durată – diplomă de licență sau echivalentă/ ciclul I (Bologna) – diplomă studii universitare de licență;

            – experiență profesională minim 5 – 10 ani în domeniul infrastructurii rutiere –  proiectare poduri (drum național, variantă ocolitoare, autostradă);

            – participarea la elaborarea lucrărilor de artă pentru minim 1 proiect de drum național, minim 1 proiect de variantă ocolitoare sau autostradă în calitate de Manager de Proiect/Coordonator de Proiect/Șef Proiect.

Candidatul trebuie sa aibă abilități de lucru cu computerul: utilizare MS Office (Word, Excel, Power Point), Windows, Internet Explorer, AutoCAD sau echivalent și să cunoască o limbă de circulație internațională la nivel avansat (engleză, franceză, germană).

Îndeplinirea cerințelor privind experiența profesională se demonstrează prin prezentarea de recomandări/ contracte de muncă/alte documente justificative.

Relații suplimentare se pot obține de la Direcția Relații Publice și R.U. la telefon 021.264.34.08 și la adresa de e-mail: personal@andnet.ro.

De asemenea, anunțurile sunt postate pe www.cnadnr.ro la secțiunea Carieră și pe pagina http://www.drdptm.ro/index.php?page=anunturi_publice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here