Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Foeni– I.T.P.F. Timişoara au depistat şi predat unei echipe a I.P.J. Timiş, un cetăţean sârb. Pe numele acestuia era emis mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Austriei.

Ieri, în jurul orei 15.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Foeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean sârb în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf.

Astfel, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile din Austria, în data de 19.04.2016. Bărbatul avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an şi 6 luni pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentZece mii de euro pentru idei inovatoare. Vezi ce concurs a pregătit CCIA Timiș
Articolul următorCNADNR scoate la concurs 28 de posturi în cadrul Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.