Colterm începe probele la cald! Ce trebuie să facă timișorenii racordați la sistemul centralizat de încălzire?

Colterm anunță că începând de luni se fac probele la cald în sistemul centralizat de încălzire. 

În vederea pregătirii funcționării în bune condiții a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Timișoara, pentru sezonul de încălzire 2020-2021, și având în vedere că temperaturile exterioare vor scădea considerabil, COLTERM va începe probele la cald.

Astfel, luni, 12 octombrie, începând cu ora 8, vor demara probele la cald ale instalațiilor de încălzire. Pornirea se va realiza etapizat, într-o primă etapă căldura se va livra la parametrii reduși, plecarea din punctele și centralele termice va fi reglată la 35 grade C.

Pentru a se putea constata și remedia eventualele probleme ce pot să apară în sistemul de distribuție, până vineri, 16 octombrie, se va livra căldură în regim continuu după care, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare, temperatura de furnizare va crește sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va livra căldură doar în timpul nopții.

Clienții COLTERM sunt sfătuiți să-și deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele zile de la începerea livrării încălzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme în imobile la pornirea sistemului. Din cauza unor probleme tehnice care pot să apară în instalațiile de distribuție ce aparțin COLTERM SA sau în instalațiile interioare ale consumatorilor, este posibilă întreruperea livrării căldurii pe anumite trasee, până la remedierea acestora.

În cazul în care clienții noștri constată apariția unor probleme tehnice sau dacă până marți, 13 octombrie, ora 20 se constată că instalațiile nu s-au încălzit deloc, pot suna la dispeceratul COLTERM, la numerele de telefon 0256 494 133, 0356909 (tasta 4) și 0756061468. Echipele COLTERM vor asigura asistență tehnică în regim non-stop, pe toată perioada probelor.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here