În calitate de beneficiar al Proiectului „SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș continuă să sprijine și să monitorizeze activitatea celor 23 de start-up-uri înființate în cadrul proiectului, atenția partenerilor de proiect concentrându-se asupra sprijinirii lor în vederea atenuării impactului socio-economic provocat de pandemie.

În ciuda dificultăților întâmpinate, acestea au reușit să demareze activitățile și să-și îndeplinească indicatorii asumați, conform planurilor de afaceri selectate.

În acest context, continuăm să facem cunoscută încă o „poveste de succes” a unuia din beneficiarii finanțării nerambursabile.

”Sunt antreprenor iar unul din proiectele mele de suflet este Zmudy. Acesta este un brand autohton ce-și dorește să adopte un stil de viață sănătos, alcătuit din sucuri 100% naturale. Sucurile Zmudy sunt presate la rece, și mai apoi pasteurizate, pentru a păstra toate calitățile nutriționale benefice ale produselor de bază, dar și un gust superior ofertelor deja existente. Suntem pe piață din 2016, activând în trei puncte de lucru unde smoothie-urile delicioase sunt proaspăt pregătite pentru a fi servite oamenilor pofticioși.
În ajutorul nostru a venit și Camera de Comerț din Timișoara, cu programul SIA VEST, care a avut încredere în potențialul nostru și astfel am devenit câștigătorii acestui proiect de suflet, care acum ne face mândri să avem cea mai dotată fabrică de procesare fructe-legume din vestul țării. Momentan așteptăm răspunsuri pentru a intra și în rețeaua de retail, dorindu-ne să fim cât mai aproape de fiecare dintre voi”, spune Valentin PANTELEMON, asociat unic și administrator al societății SMOOTHIE FRESH 2019 SRL.

Reamintim că Proiectul SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin crearea și sprijinirea dezvoltării de noi afaceri în Regiunea Vest care să conducă la crearea de noi joburi. Până în prezent, cele 23 de firme au un număr total de 59 de angajați, iar valoarea totală a subvențiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro).

 

Articolul precedentÎncă două mori de apă din Caraș Severin vor fi renovate în cadrul proiectului „Salvăm Morile de Apă”
Articolul următorColterm începe probele la cald! Ce trebuie să facă timișorenii racordați la sistemul centralizat de încălzire?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.