Colterm oprește furnizarea căldurii în oraș. Vezi motivul

După un sezon desoebit de dificil, cu multe probleme și întreruperi, Colterm anunță că va sista, după Paște, furnizarea căldurii.

„Dorim să aducem la cunoştinţa tuturor abonaţilor noștri că, dată fiind prognoza Meteo pentru perioada următoare, potrivit căreia, atât temperaturile diurne, cât și cele nocturne, vor continua să crească, începând de vineri, 22.04.2022, vom furniza, pe timpul zilei, agent termic pentru încălzire la parametrii reduși, urmând ca din 26.04.2022 să sistăm furnizarea căldurii în oraș.

Astfel, încheiem încă un sezon de încălzire, nu lipsit de provocări și dificultăți, generate atât de situația financiară delicată pe care compania noastră o traversează, cât și pe fondul crizei energetice actuale. Dorim pe această cale să le mulțumim încă o dată abonaților noștri pentru înțelegerea arătată și pentru că ne-au rămas alături. Totodată, mai dorim să îi asigurăm pe clienții noștri că facem toate eforturile necesare creșterii calității serviciilor pe care le furnizăm, astfel încât pentru viitorul sezon rece confortul abonaților să fie pe măsura așteptărilor tuturor”, se arată într-un comunicat Colterm, semnat de Administrator Special,  Alexandru-Cristian Amza.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here