Colterm oprește căldura la Timișoara! Având în vedere prognoza meteo pentru următoarele zile, când se anunță temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului, care vor depăși 25 de grade C pe timpul zilei, agentul termic va fi sistat.

Regulamentul Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică al Municipiului Timișoara, prevede ca în zilele cu temperaturi ridicate căldura să fie oprită. Întreruperile au loc momentan pe timpul zilei. Astfel, clienții Colterm nu vor mai avea căldură începând de azi, 27 aprilie (între orele 10-23) și nici mâine, 28 aprilie (între orele 9-23). Pe timpul nopții se va relua furnizarea agentului termic la parametri reduși.

Având în vedere prognoza meteo care indică, din nou, scăderi ale temperaturilor diurne, COLTERM va relua furnizarea căldurii în regim non-stop, în intervalul 29 aprilie – 1 mai 2017.

Pentru eventualele reclamații și sesizări privind oprirea temporară a serviciului de furnizare a agentului termic pentru încălzire, COLTERM pune la dispoziția clienților săi numerele de telefon: 0256494133, mobil- 0756061468 și adresa de e-mail: dispecerat@colterm.ro .

Articolul precedentTânără de 17 ani, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni! Șoferul vinovat a fugit
Articolul următorZi aniversară la Universitatea Politehnică! Se sărbătoresc 21 de ani de la înființarea unei facultăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.