Facultatea de Management in Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica Timișoara își serbează împlinirea a 21 de ani de existență.

Astfel, Facultatea de Management în Producție și Transporturi a organizat astăzi prima ediție a evenimentului „Ziua MPT”.

„Comparativ cu istoria Universității Politehnica suntem o facultate relativ nouă, însă suntem o facultate care inovează și care se adaptează realităților actuale. Împreună cu colegii mei am hotărât să organizăm o zi a MPT-ului, o zi dedicată studenților, masteranzilor, doctoranzilor și profesorilor care fac parte din colectivul Facultății de Management în Producție și Transporturi, precum și partenerilor și absolvenților noștri”, a precizat Marian Mocan, decanul Facultății de Management în Producție și Transporturi.

Programul evenimentului care marchează 21 de ani de la înființarea facultății a fost generos, cuprinzând activități pentru toate tipurile de public: panel cu directorii de firme, prezentarea unor lucrări științifice realizate prin implicarea studenților, expoziție de artă culinară și multe altele.

Articolul precedentColterm a oprit căldura la Timișoara! Cât timp rămân caloriferele reci?
Articolul următorMasă rotundă organizată de CCIAT pentru găsirea unor soluții la criza forței de muncă din Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.