Zi aniversară la Universitatea Politehnică! Se sărbătoresc 21 de ani de la înființarea unei facultăți

0
27

Facultatea de Management in Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica Timișoara își serbează împlinirea a 21 de ani de existență.

Astfel, Facultatea de Management în Producție și Transporturi a organizat astăzi prima ediție a evenimentului „Ziua MPT”.

„Comparativ cu istoria Universității Politehnica suntem o facultate relativ nouă, însă suntem o facultate care inovează și care se adaptează realităților actuale. Împreună cu colegii mei am hotărât să organizăm o zi a MPT-ului, o zi dedicată studenților, masteranzilor, doctoranzilor și profesorilor care fac parte din colectivul Facultății de Management în Producție și Transporturi, precum și partenerilor și absolvenților noștri”, a precizat Marian Mocan, decanul Facultății de Management în Producție și Transporturi.

Programul evenimentului care marchează 21 de ani de la înființarea facultății a fost generos, cuprinzând activități pentru toate tipurile de public: panel cu directorii de firme, prezentarea unor lucrări științifice realizate prin implicarea studenților, expoziție de artă culinară și multe altele.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here