Cominicat Aquatim: întreruperi la alimnatrea cu apă

În zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități din județul Timiș.

Ca urmare, în perioada 24-26 mai, între orele 9-15, se va întrerupe zilnic alimentarea cu apă în localitatea Giarmata după următorul program: pe 24 mai, pe străzile Iohani și Traian Vuia; pe 25 mai, pe străzile Tinerilor, Tineretului, Investitorilor și Concesionarilor, iar pe 26 mai se va verifica rețeaua de distribuție.

De asemenea, în perioada 24-27 mai, între orele 9-15, se va întrerupe zilnic alimentarea cu apă în localitatea Remetea Mare.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here