Pe timișoreni îi așteaptă un nou sfârșit de săptămână plin la Iulius Town. De această dată în centrul atenției vor fi cei pasionați de baschet, care se pot înscrie într-un concurs de streetball. Iulius Town StreetBall Competition se va desfășura sâmbătă și duminică, pe 28 și 29 septembrie.

Competiția de streetball va începe în ambele zile de la ora 10.00 și va pune la bătaie premii în valoare de 3.000 de euro. Mai mult, cei mai talentanți jucători pot lua premiul cel mare de 1.000 de euro. Iulius Town StreetBall Competition va reuni la start atât jucători profesioniști, cât și amatori. Pe lângă show-ul pe care-l vor face cei îndemânați cu mingea de baschet, La rândul său, publicul va avea parte de provocări și concursuri cu premii, demonstrații susținute de jucători profesioniști și o atmosferă de competiție.

„Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!”

Nu va fi singura activitate ce se va desfășura în weekend la Iulius Town. Duminică, de la ora 19.00, Asociația Open Your Heart, în parteneriat cu MCS Models, invită reprezentantele sexului frumos la „Atipic Beauty Timişoara 2019 supported by Alin Gălăţescu”. Evenimentul se află la cea de-a XX-a ediție, iar mesajul pe care-l transmite este unul profund: „Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!”.

Prezentarea de modă aduce pe scenă ținute semnate de celebri designeri români: Tina Olari, Aryanna Karen, L’ Atelier Couture by Loredana Ciangău, Mahnoor by Loredana Sandu, Eln’s by Tabita Gliga, Urma Fashion, Tudor Tailor, Men’s Club, Nicoleta Negura, Mr. Roman, Aleha Toncea şi Rouge. Rochiile, care aduc un omagiu frumuseţii feminine, sunt prezentate de 12 modele atât de fashion, cât și de viață, prin atitudinea, perseverența și caracterul lor. Acestea vor defila alături de personalităţi din Timişoara și își propun să schimbe mentalitatea față de persoanele cu dizabilităţi. Intrarea la eveniment este gratuită, însă cei care doresc să susțină cauza asociației o pot face prin intermediul unor donații.

Târguri de vineri până duminică

De astăzi, 27 septembrie, până duminică, 29 septembrie, la Iulius Town vor fi și două târguri tematice. Unul dintre ele, Târgul de Blănuri și Piele, este amplasat la demisolul mall-ului și va cuprinde numeroase colecții de sezon, în ton cu ultimele tendințe. Haine sau veste de blană, paltoane sau căciuli vor face deliciul doamnelor și domnilor amatori de a fi în pas cu moda.

Târgul de Antichități, desfășurat la parterul centrului comercial, îi invită pe cei ce îndrăgesc obiectele vintage să pășească către trecut. Bijuterii și ceasuri unicat, porțelanuri, argintărie, filatelie, decorațiuni, numismatică, piese de mobilier, dar și multe altele își vor transmite propriile istorisiri, încântând prin frumusețe și diversitate.

Articolul precedentApostu Estate, noua apariție pe piața imobiliară din vestul țării
Articolul următorIncendiu în Timiș: a ars anexa și acoperișul casei unei familii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.