Sfârșit de săptămână plin la Iulius Town. Timișorenii de toate vârstele sunt așteptați să participe la diverse târguri de anthicități cu articole de sezon, un spectacol și un atelier de experimente științifice pentru copii.

Până duminică, 27 octombrie, colecționarii sunt așteptați la Târgul de Antichități care se va desfășura la demisolul Iulius Mall, pentru a descoperi obiecte peste care trecerea timpului și-a pus amprenta. Vizitatorii Iulius Town pot să admire și să achiziționeze piese de colecție – bijuterii, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, piese mici de mobilier, oglinzi și alte articole. Poveștile acestora vor surprinde plăcut nu doar pasionații de articole vintage, ci întreg publicul care apreciază frumosul.

Tot în aceeași perioadă, la parterul mall-ului are loc un Târg de Blănuri și Piele unde clienții Iulius Town vor găsi articole vestimentare pentru sezonul rece: haine din piele, blănuri și articole de marochinărie, atât pentru doamne, cât și pentru domni, fac parte din oferta expozanților. Ultima zi a săptămânii este dedicată copiilor. În intervalul orar 11.00 – 12.00, în parcul Iulius Gardens, cei mici sunt invitați să combine substanțe și să învețe legile fizicii prin experimente științifice.

Iar pentru a deveni un adevărat „Mini-om de știință”, de la ora 12.00, în aceeași locație, va avea loc și un atelier de experimente științifice, unde vor pune în aplicare ce au asimilat din cadrul spectacolului, creând lucruri spectaculoase. De asemenea, în intervalul orar 12.00 – 13.00, prichindeii sunt așteptați la sesiuni de face painting, tot în parcul Iulius Gardens.

 

Articolul precedentCel mai mare târg de job-uri din vestul țării se redeschide la Timișoara
Articolul următorExcelența în afaceri, premiată la Timișoara! CCIAT a organizat o nouă ediție a Topului Firmelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.